Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- 500 g farina
- 2 cucchiaini lievito istantaneo per torte salate (non vanigliato)
- 10 g di sale (2 cucchiaini rasi)
Farcia
- 250 g di formaggio Squacquerone
- 100 g di rucola
- 1 pizzico di sale
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2711 kJ / 648 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 33.2 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
panini al latte
2h 5min
Pasta all'uovo
1hod.
Impasto per pizza
1hod.
Gnocchi di patate
1h 15min
Polenta
1hod.
Gnocchi di patate
1hod. 30min
Grissini
2hod.
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane al latte
2hod. 20min
Pizza Margherita
2hod.
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
Geen beoordelingen
Piadina romagnola
15 min