Piadina romagnola
TM5 TM6

Piadina romagnola

4.9 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

Impasto

  • 250 g di latte
  • 100 g di strutto
  • 500 g di farina
  • 2 cucchiaini di lievito istantaneo in polvere per torte salate (non vanigliato)
  • 10 g di sale (2 cucchiaini rasi)

Farcia

  • 250 g di formaggio tipo Squacquerone
  • 100 g di rucola
  • 1 pizzico di sale
  • 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2711 kJ / 648 kcal
Eiwitten
24.5 g
Koolhydraten
67 g
Vetten
33.2 g
Vezels
3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten