Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di latte, + q.b. per spennellare
- 80 g di burro, morbido, a pezzi
- ½ cubetto di lievito fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina per treccia
of 500 g di farina di grano - 2 cucchiaino di sale
- 25 g di acqua
- 5 g di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaino di sale marino, per cospargere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2757 kJ / 659 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Confettura classica
55min
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Condimento allo yogurt
5min
Cracker al formaggio
1 godz.
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Biberli dell'Appenzello
2h 20min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Corona dei Re Magi con uvetta
1 godz. 55 min
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min
Crostata di mele
1h 15min
Treccia bernese
1h 45min