Apparaten en accessoires
Pane rustico
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
35 fette
Ingrediënten
-
600 g di semi di frumento
-
400 g di acqua
-
3 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (12 g)30 g di lievito di birra fresco
-
120 g di latticello
-
150 g farina per pane + q.b.
-
2 cucchiaini di sale
-
1 cucchiaio di aceto balsamico
-
1 cucchiaino di malto in polvere (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 fetta
Eiwitten
3 g
Calorieën
291 kJ /
70 kcal
Vetten
0 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Le mie ricette con thermomix
198 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Pavlova ai frutti di bosco
Geen beoordelingen
Salsa olandese
Geen beoordelingen
Baguette
3u. 45min
Pane tipo ciabatta
1u. 45min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11u.
Pane rustico
2u.
Croissant
7u. 30min
Baguette
4u.
Panini di San Gallo
26u. 30min
Pane integrale
Geen beoordelingen
Pane rustico
2u.
Pane paesano
3u.