Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g di mandorle con la pelle, intere
Impasto e riso al latte
- 115 g di zucchero
- 250 g di farina
- ¼ di cucchiaino di sale
- 150 g di burro, freddo, a pezzi
- 1 uovo
- 100 g di riso a chicco corto (ad es. camolino, originario)
- 400 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 200 g di confettura di albicocche
Ripieno
- 2 albumi d'uovo
- 2 pizzichi di sale
- 75 g di burro, morbido, a pezzi
- 2 tuorli d'uovo
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
Finitura
- 2 cucchiai di zucchero a velo, per spolverizzare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2889 kJ / 691 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dolcetti con le prugne
Geen beoordelingen
Minestra di carote e menta
35 Min
Cake al limone sofficissimo
1 Std. 30 Min
Focaccia alle olive
2h 20min
Pan Brioche
8 Std.
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2h 30 min
Cosce di dama
Geen beoordelingen
Creste di gallo all'anice
Geen beoordelingen
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Riso al pomodoro one-pot
30min
Torta svedese alla carota
2 Std.
Focaccia al rosmarino
2h 30 min