Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di nocciole sgusciate, con la buccia, ganz
- 100 g di burro, weich, in Stücken (3 cm)
- 200 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- 220 g di farina, + q.b. per stendere
- 1 - 2 tuorli d'uovo, zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 177 kJ / 42 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti milanesini
3 Std.
Biscotti di linz
3h 15min
Torta tirolese d'autunno
1h 20min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min
Brunsli di Basilea
8h 40 min
Foresta nera
2 Std. 30 Min
Arachidi speziate
45 Min
Baci di cioccolato e nocciole
1h 25min
Mini-amaretti
1h 30min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min