Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di nocciole sgusciate, con la buccia, ganz
- 100 g di burro, weich, in Stücken (3 cm)
- 200 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- 220 g di farina, + q.b. per stendere
- 1 - 2 tuorli d'uovo, zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 177 kJ / 42 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knöpfli
50 Min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Brezel
1h 50min
French Dressing
15 min
Birchermüesli
1h 10min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1h 30min
Creste di gallo all'anice
Geen beoordelingen
Läckerli di Basilea
1h 10min
Knöpfli
50 Min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Brunsli di Basilea
8 Std. 40 Min
Biscotti milanesini
3h