Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 800 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette
- 1000 g di acqua
- 300 - 350 g di farina + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a seconda del gusto personale
- farina, per il piano di lavoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1410 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto alla genovese
20 min
Maluns grigionesi
Geen beoordelingen
Pane rustico
2 Std.
Albumi montati a neve
5min
Zucchero vanigliato
72 Std.
Gnocchi di patate
1 godz. 15 min
Polenta
1 godz.
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Filetto alla Wellington natalizio
3 Std. 30 Min
Pizza Margherita
2 Std.
Pollo in salsa di pesche
Geen beoordelingen
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min