Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 800 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette
- 1000 g di acqua
- 300 - 350 g di farina + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a seconda del gusto personale
- farina, per il piano di lavoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1410 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maionese
5min
Focaccia alle olive
2 godz. 20 min
Pesto alla genovese
20 min
Biberli dell'Appenzello
Geen beoordelingen
Crostata di mele
1h 15min
Crostata al Vin cuit
Geen beoordelingen
Pane all'aglio
15 Min
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Pizza alla romana
Geen beoordelingen
Caramelle al cioccolato e frutta secca
Geen beoordelingen
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Tiramisù
5 Std. 40 Min