Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di formaggio Gruviera
- 600 g di acqua
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 300 g di panna da cucina
- 400 g di patate, a pasta gialla densa, pelate, a cubetti di circa 2 cm
- 500 g di mele (ad esempio Boskoop), sbucciate, a pezzi
- 250 g di pasta secca tipo maccheroni (cottura 7 min.)
- 150 g di pancetta a cubetti
- 2 cipolle, tagliate ad anelli
- 2 spicchi di aglio, a fettine
- 20 g di succo di limone
- 50 g di zucchero
- ½ cucchiaino di cannella in polvere + q.b.
- pepe macinato + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3702 kJ / 886 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Condimento allo yogurt
5 min
Salsa olandese
Geen beoordelingen
French Dressing
15 min
Cracker al formaggio
1hod.
Pancakes
45 min
Blanquette di vitello
1h 15min
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Salsa french dressing
20 min
Insalata di salsiccia e formaggio
10 min
Pane all'aglio
15 min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35 min
Agnello in salsa di pepe rosa
45 min