Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di formaggio Gruviera
- 600 g di acqua
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 300 g di panna da cucina
- 400 g di patate, a pasta gialla densa, pelate, a cubetti di circa 2 cm
- 500 g di mele (ad esempio Boskoop), sbucciate, a pezzi
- 250 g di pasta secca tipo maccheroni (cottura 7 min.)
- 150 g di pancetta a cubetti
- 2 cipolle, tagliate ad anelli
- 2 spicchi di aglio, a fettine
- 20 g di succo di limone
- 50 g di zucchero
- ½ cucchiaino di cannella in polvere + q.b.
- pepe macinato + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3702 kJ / 886 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Torta di pane
1sa 20 dk
Polenta con salsa alla panna e champignons
50 min
Quark alle erbe aromatiche
10min
Knöpfli
50 min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40 min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Crema al caramello
4小时 40 分钟
Sformato di pasta
50 min
Insalata di pasta
35 min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 min
Riso casimiro
45 min
Risotto Cinque P
30 min