Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
TM6 TM5

Treccia alla pancetta con germogli di cipolla

5.0 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 g di latte
  • 2 cucchiaini di zucchero
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco, (circa 20 g), sbriciolato
  • 500 g di farina per treccia
  • 1 ¾ di cucchiaino di sale
  • 60 g di burro, non salato, a pezzi (1 cm)
  • 160 g di pancetta a cubetti
  • 20 g di germogli di cipolla, freschi
  • 1 uovo, sbattuto

Voeding
per 100 g
Calorieën
1334 kJ / 318 kcal
Eiwitten
11.4 g
Koolhydraten
41 g
Vetten
12 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten