Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 370 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (20 g), sbriciolato
- 50 g di burro, non salato, a pezzi (2 cm)
- 500 g di farina bigia
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiaini di zucchero
Lavorazione
- 40 g di farina bigia
Cottura in forno
- 1 cucchiaio di farina bigia
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1165 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Crema Thermomix®
45 Min
Polenta ticinese
45 Min
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2 Std. 10 Min
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3 Std. 30 Min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane rustico
2 Std.
Pane paesano
3 Std.
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Pane di frumento e farro
12小时
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min