Pane bigio in casseruola

Pane bigio in casseruola

4.9 9 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 25min
1 pezzo

Ingrediënten

Impasto
  • 370 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco (20 g), sbriciolato
  • 50 g di burro, non salato a pezzi (2 cm)
  • 500 g di farina bigia
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 2 cucchiaini di zucchero
Lavorazione
  • 40 g di farina bigia
Cottura in forno
  • 1 cucchiaio di farina bigia

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 100 g

Eiwitten 9.9 g
Calorieën 1165 kJ / 276 kcal
Vetten 6 g
Koolhydraten 45 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...