Torta di noci engadinese

Torta di noci engadinese

5.0 11 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
8 pezzi

Ingrediënten

  • 300 g di gherigli di noce
  • 300 g di farina un po' di più per il piano di lavoro
  • 400 g di zucchero
  • 150 g di burro freddo, a pezzi, un po' di più per ungere
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • acqua per spennellare

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 11 g
Calorieën 3414 kJ / 817 kcal
Vetten 49 g
Koolhydraten 82 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...