Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Risotto
- 50 g di nocciole sgusciate, con la buccia
- ½ mazzetto di salvia fresca (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (cottura: 20 min.)
- 100 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 2 dadi per brodo di manzo (per 0.5 l)
- 2 bustine di zafferano in polvere
Scaloppine
- 40 g di burro, non salato
- 2 cucchiai di olio di arachidi
- 12 scaloppine di vitello (circa 50 g ciascuno)
- ½ cucchiaino di sale
- 12 pizzichi di pepe macinato
- 2 cucchiai di glassa di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3277 kJ / 783 kcal
- Eiwitten
- 48.8 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 34 g
Alternatieve recepten
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 Min
Purea di patate
45 min
Risotto alla zucca
35 min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 Min
Impasto per pizza
1hod.
Besciamella
15 min
Petto d'anatra con zabaione all'arancia
2hod. 20min
Polenta
1hod.
Besciamella
15 min
Ragù di carne alla bolognese
1hod. 30min
Frittata con carne macinata e composta di mele e barbabietole
1 Std. 10 Min
Risotto ai pomodori con burrata
30 min