Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 50 g di cipolle, a metà
- 40 g di olio di oliva
- 40 g di burro
- 320 g di riso per risotto, (ad esempio Carnaroli)
- 60 g di vino bianco
- 720 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 500 g di asparagi verdi (tagliare le punte, rimuovere la parte legnosa e tagliare il resto a rondelle dello spessore di ½ cm)
- 100 g di prosciutto crudo, a fette
- 50 g di mandorle a bastoncini
- 1 pizzico di sale
- 150 g di foglie di spinaci fresche
- 90 g di latte acidulo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3008 kJ / 718 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Risotto zucca e pancetta
25 min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 Min
Carciofi alla romana
50 min
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10 min
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Capuns grigionesi
35 Min
Zuppa d'orzo grigionese
55 Min
Orzo alla mediterranea
1h
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Risotto ai funghi porcini con brie
35 Min
Riso casimiro
45 min