Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolle, halbiert
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di burro
- 320 g di riso per risotto (z. B. Arborio oder Carnaroli)
- 400 g di pomodori, entkernt, in Würfeln (2 cm)
- 1 cucchiaino di pistilli di zafferano
- 1 cucchiaio di timo secco
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 700 g di acqua
- 50 g di pancetta a cubetti
- 50 g di prosciutto, in Tranchen, in Streifen
- 300 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 100 g di vino bianco, secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2440 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flammkuchen con pere e gorgonzola
1ωρ.
Polenta ticinese
45 Min
Condimento allo yogurt
5 min
Condimento alla senape e aceto balsamico
Geen beoordelingen
Risotto alla milanese
30min
Panini al müesli (dolci)
Geen beoordelingen
Riso al latte con purea ai frutti di bosco
55min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1ωρ. 30 λεπτ.
Pollo con purea di patate
1 godz. 15 min
Riso al pomodoro one-pot
30min
Panini al müesli
Geen beoordelingen
Risotto alla parmigiana
30min