Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolle, halbiert
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di burro
- 320 g di riso per risotto (z. B. Arborio oder Carnaroli)
- 400 g di pomodori, entkernt, in Würfeln (2 cm)
- 1 cucchiaino di pistilli di zafferano
- 1 cucchiaio di timo secco
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 700 g di acqua
- 50 g di pancetta a cubetti
- 50 g di prosciutto, in Tranchen, in Streifen
- 300 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 100 g di vino bianco, secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2440 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla parmigiana
30 min
Crostata di mele
1h 15 min.
Minestra di carote e menta
35 min
Risotto ai cavoletti di Bruxelles con pancetta
30 min
Torta di mele
1h 30 min
Crostata salata di spinaci
1h
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 min
Gnocchi di patate
1h 15 min.
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Riso casimiro
45 min
Zuppa di zucca
35 min