Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Maccheroni dell’alpigiano e cipolle croccanti
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi (3 cm)
- 400 g di patate, a pasta gialla densa, a cubetti (1 cm)
- 450 g di acqua
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 500 g di mele acidule, sbucciate, a pezzi (2 cm)
- 250 g di pasta secca tipo maccheroni (cottura: 7 minuti)
- 40 g di farina
- 160 g di cipolle, a rondelle sottili
- 30 g di burro chiarificato
Composta di mele e finitura
- 25 g di succo di limone
- 20 - 40 g di zucchero, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3642 kJ / 874 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 92 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Rösti alla bernese
40 Min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Polenta ticinese
45 min
Panini al müesli (dolci)
2hod.
Quiche di cipolle
1h 15min
Riso casimiro
45 min
Salsa french dressing
20 min
Maccheroni dell'alpigiano
30 min
Crostata di cipolle e formaggio
1h 15min
Cake al limone
1 godz. 5 min
Corona dei Re Magi
2 Std. 15 Min
Cornetti con carne macinata
30 min