Compatibele versies
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Asparagi con patate
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 5 g di burro, non salato (optioneel)
-
650
g di patate novelle, piccole (v. Consigli)
of 650 g di patate, a pasta gialla densa, a pezzi (2 cm) - 1000 - 1500 g di asparagi bianchi, pelati dalle punte in giù e senza le estremità legnose
Salsa olandese allo yogurt
- 150 g di burro, non salato, a pezzi
- 180 - 200 g di yogurt greco (circa 10% di grasso)
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- ¼ di cucchiaino di senape
- 2 cucchiaini di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2288 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 672 mg
Alternatieve recepten
Crema Thermomix®
45min
Polenta ticinese
45min
Condimento balsamico
Geen beoordelingen
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30min
Tiramisù alle fragole e sambuco
3u. 15min
Crema Thermomix®
45min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min
Brownies alle noci
Geen beoordelingen
Spezzatino alla zurighese
50min
Purea di mele per la dispensa
Geen beoordelingen
Minestra di carote e menta
35min
Treccia bernese
1h 45min