Compatibele versies
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Asparagi con patate
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 5 g di burro, non salato (optioneel)
-
650
g di patate novelle, piccole (v. Consigli)
of 650 g di patate, a pasta gialla densa, a pezzi (2 cm) - 1000 - 1500 g di asparagi bianchi, pelati dalle punte in giù e senza le estremità legnose
Salsa olandese allo yogurt
- 150 g di burro, non salato, a pezzi
- 180 - 200 g di yogurt greco (circa 10% di grasso)
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- ¼ di cucchiaino di senape
- 2 cucchiaini di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2288 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 672 mg
Alternatieve recepten
Rösti alla bernese
40 min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 min
Riso casimiro
45 min
Gulasch di manzo
1 godz. 5 min
Zuppa di zucca
35min
Insalata di barbabietole
10 Min
Tarte flambé con pancetta
40 min
Crostata di cipolle e formaggio
1sa 15 dk
Cake al limone sofficissimo
1h 30 min
Cake al limone
1 godz. 5 min
Zuppa d'orzo grigionese
55 min