Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua, lauwarm
- 1 cucchiaino di zucchero
-
½
cubetto di lievito fresco (ca. 10 g)
of 1 bustina di lievito secco (7 g) - 400 g di farina + q.b per spianare
- 30 g di olio di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
Finitura
- 2 cipollotti, mit dem Grün, halbiert, Grün in Stücken (3 cm)
- 180 g di panna acida (20% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 380 g di patate, a pasta gialla densa, geschält, in gehobelten Scheiben (1 mm)
-
300
g di salsiccia, precotta, affumicata (Kabiswurst), aufgeschnitten, Inneres herausgeschabt, zerzupft
of 300 g di salsiccia vodese
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3748 kJ / 900 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta al cioccolato bianco con frutto della passione
6 Std. 40 Min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Filetto di maiale in crosta
1 Std. 15 Min
Feta al cartoccio
25 Min
Dip di tonno
5 Min
Crostata al Vin cuit
Geen beoordelingen
Papet vaudois
55min
Knöpfli
50min
Sangria
10min
Torta salata con pollo e pere
Geen beoordelingen
Frizzantino al limone
10min
Torta salata al salame e formaggio
2h 10min