Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparazione
- 100 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
Sugo alla bolognese
- 4 gambi di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 4 gambi di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di cipollotto, a pezzi (3 cm)
- 200 g di carote, a pezzi (3 cm)
- 200 g di sedano rapa, a pezzi (3 cm)
- 40 g di olio di oliva + q.b. per oliare la pirofila
- 600 g di carne trita mista
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- 100 g di concentrato di pomodoro
- 250 g di vino rosso
- 300 g di acqua
- 1 cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 2 pizzichi di pepe macinato
Besciamella
- 600 g di latte
- 60 g di burro
- 60 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
Preparazione delle lasagne
- 15 fogli di pasta secca, tipo lasagna (250 g)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1669 kJ / 399 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Rösti alla bernese
40 min
Cake al limone sofficissimo
1 godz. 30 min
Polenta ticinese
45 min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 min
Baguette
4h
Lasagne al forno
2h 30min
Burro
Nessuna valutazione
Pesto alla genovese
20 min
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35 min
Hamburger di pollo all'indiana
4h
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 min