Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 800 g di patate farinose a fette
- 1000 g di acqua
- 300 - 350 g di farina + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a seconda del gusto personale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1410 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Besciamella
15 min
Confettura di prugne
Geen beoordelingen
Purè di patate nature
55 Min
Filetto di maiale in crosta
1 godz. 15 min
Spätzle alla grigionese
Geen beoordelingen
Mousse ravanelli e caprino
3h 30min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 Min
Risotto alla milanese
30 min
Besciamella
15 min
Marmellata di prugne per la dispensa
55 Min
Crostata di marmellata
1 godz. 10 min
Base per pizza
49 Std. 30 Min