Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 800 g di patate farinose a fette
- 1000 g di acqua
- 300 g di farina + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a seconda del gusto personale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1410 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate nature
55 Min
Pesto di basilico
10 min
Besciamella
15 menit
Riccioli di patate fritte con salsa all’aglio
45 min
Treccia al burro a 6 capi
2h 35min
Marmellata di prugne per la dispensa
55 Min
Impasto per pizza
1h
Besciamella
15 menit
Pane paesano
3h
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Purea di mele per la dispensa
Keine Bewertungen
Crostata di marmellata
1 Std. 10 Min