Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 800 g di patate farinose a fette
- 1000 g di acqua
- 300 g di farina + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a seconda del gusto personale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1410 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata di marmellata
1h 10 min
Spätzle alla grigionese
Geen beoordelingen
Panna cotta
6h 15min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1 Std. 30 Min
Torta di mele
1h
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Geen beoordelingen
Purea di mele per la dispensa
Geen beoordelingen
Marmellata di albicocche per la dispensa
Geen beoordelingen
Besciamella
15min
Besciamella
15min
Purè di patate nature
55min
Pane paesano
3 godz.