Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 1 scatola di polpa di pomodoro, a pezzi (400 g)
- 140 g di acqua, extra per cuocere la pasta
- 500 g di peperoni misti, a bocconcini
- 1 ½ cucchiaino di sale, extra per cuocere la pasta
- ½ cucchiaino di pepe macinato
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 1 ½ cucchiaino di basilico secco
- ½ cucchiaino di maggiorana secca
- ½ cucchiaino di timo secco
- 600 g di filetti di petto di pollo, senza pelle, a cubetti (circa 2-3 cm)
- 500 g di pasta (pappardelle)
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 200 g di panna
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2497 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 7.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Petti di pollo alla pizzaiola
55 min
Pollo con curry alla giapponese
55 min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 Min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 Min
Risotto alla milanese
30min
Gulasch di vitello con funghi porcini
1h 30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Stufato di pollo alla senape
40 Min
Gnocchi Tricolore
35 min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 Min