Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 1 scatola di polpa di pomodoro, a pezzi (400 g)
- 140 g di acqua, extra per cuocere la pasta
- 500 g di peperoni misti, a bocconcini
- 1 ½ cucchiaino di sale, extra per cuocere la pasta
- ½ cucchiaino di pepe macinato
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 1 ½ cucchiaino di basilico secco
- ½ cucchiaino di maggiorana secca
- ½ cucchiaino di timo secco
- 600 g di filetti di petto di pollo, senza pelle, a cubetti (circa 2-3 cm)
- 500 g di pasta (pappardelle)
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 200 g di panna
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2497 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 7.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stufato di maiale alla greca
Geen beoordelingen
Petto di pollo al Metaxa
1h
Risotto alla milanese
30min
Piccata di pollo su ratatouille
40min
Manzo alla Stroganoff
45min
Risi e bisi
35min
Insalata di verdure con marinata al lime
15min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Stufato di pollo alla senape
40min
Manzo alla Stroganoff
45min
Risotto salame e piselli
30min
Sugo alla bolognese
3h 15 min