Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco prezzemolo (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 50 g di pane, del giorno prima, a pezzi (2 cm)
- 600 g di carne trita mista
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 3 cucchiaini di sale
- 800 g di patate a pasta farinosa, pelate, a pezzi (3 cm)
- 580 g di acqua
- 500 g di carote di vari colori, pelate, a fette (1 cm)
- 100 g di panna intera
- 2 cucchiaio di olio di oliva
- 20 g di burro
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 100 g di vino rosso
- 1 cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- 4 cucchiai di marmellata di more
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3747 kJ / 898 kcal
- Eiwitten
- 38.6 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata arcobaleno veloce
10min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 min.
Polpette al sugo
45 min.
Mousse di tonno
5min
Pizza Margherita
2 Std.
Ragù di carne alla bolognese
1óra 30p
Cornetti con carne macinata
30 min.
Spaghetti alla carbonara
30 min.
Torta americana al cioccolato
2h 30min
Manzo alla Stroganoff
45 min.
Quiche ai 4 formaggi
45 min.
Spezzatino alla zurighese
50 Min