Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco prezzemolo (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 50 g di pane, del giorno prima, a pezzi (2 cm)
- 600 g di carne trita mista
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 3 cucchiaini di sale
- 800 g di patate a pasta farinosa, pelate, a pezzi (3 cm)
- 580 g di acqua
- 500 g di carote di vari colori, pelate, a fette (1 cm)
- 100 g di panna intera
- 2 cucchiaio di olio di oliva
- 20 g di burro
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 100 g di vino rosso
- 1 cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- 4 cucchiai di marmellata di more
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3747 kJ / 898 kcal
- Eiwitten
- 38.6 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla carbonara
30 min
Spezzatino di manzo su purea di sedano
Geen beoordelingen
Polpettine di carne e carote con ratatouille
35min
Riso casimiro
45 min
Torta di mais, mandarino e mandorle
2 godz. 35 min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2 Std.
Lasagne classiche
2 Std.
Risotto alla barbabietola con saltimbocca
45 min
Salsa all'aglio
10 Min
Torta di carote argoviese
2 Std.
Cornetti con carne macinata
30 min
Spezzatino alla zurighese
50 min