Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spezzatino di manzo e verdure
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 cucchiaio di burro
- 600 g di spezzatino di manzo (spalla), a cubetti (3 cm)
- 1 ¾ cucchiaino di sale
- 100 g di vino rosso
- 300 g di acqua
- 2 cucchiai di farina di grano
- 1 foglia di alloro secca
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi, in scatola
- 250 g di sedano, pelato, a pezzi (1 cm)
- 150 g di zucca (ad es. butternut), pelata, a cubetti (2 cm)
- 250 g di pastinaca, pelata, a fette (5 mm)
- 1 pera ((circa 160 g), con il torsolo, a fette (1 cm)
Pasta
- 2000 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
- 300 g di pasta secca (ad es. pappardelle o tagliatelle)
- 1 cucchiaio di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2587 kJ / 612 kcal
- Eiwitten
- 45.6 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purea di patate
45 min
Risotto alla parmigiana
30min
Purè di patate
45 min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Risotto alla milanese
30min
Polpette al sugo
45 min
Coq au vin
2 Std.
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Polpette al sugo
45 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min