Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spezzatino di manzo e verdure
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 cucchiaio di burro
- 600 g di spezzatino di manzo (spalla), a cubetti (3 cm)
- 1 ¾ cucchiaino di sale
- 100 g di vino rosso
- 300 g di acqua
- 2 cucchiai di farina di grano
- 1 foglia di alloro secca
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi, in scatola
- 250 g di sedano, pelato, a pezzi (1 cm)
- 150 g di zucca (ad es. butternut), pelata, a cubetti (2 cm)
- 250 g di pastinaca, pelata, a fette (5 mm)
- 1 pera ((circa 160 g), con il torsolo, a fette (1 cm)
Pasta
- 2000 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
- 300 g di pasta secca (ad es. pappardelle o tagliatelle)
- 1 cucchiaio di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2587 kJ / 612 kcal
- Eiwitten
- 45.6 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Purè di patate
45 Min
Roastbeef
35 Min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 Std. 30 Min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1 Std.
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Polpette di carne in salsa di funghi
35 Min
Spezzatino di manzo su purea di sedano
Pas d’évaluation
Cotechino e lenticchie
1 Std.
Tiramisù
5h 40min
Purea di patate
45 Min