Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 200 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
Ragù
- 200 g di verdure miste (gambi di sedano, carote e cipolle) a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne trita mista (metà manzo, metà maiale)
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- ½ - 1 cucchiaino di pepe nero macinato, a piacere
Besciamella
- 1000 g di latte
- 80 g di burro
- 100 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
Assemblare le lasagne
- 250 g di pasta secca tipo lasagne, circa 12 fogli (10 cm x 20 cm)
- burro, per ungere la teglia e da distribuire sulla superficie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4161 kJ / 994 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 64 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne classiche
2h
Insalata di würstel e formaggio (TM6)
Geen beoordelingen
Delizia al cioccolato
40min
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
French Dressing
15min
Lasagne
2h
Lasagne al forno
2h 30min
Panperduto
30min
Sformato di pasta
50min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min
Gamberi al curry
35min