Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 200 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
Ragù
- 200 g di verdure miste (gambi di sedano, carote e cipolle) a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne trita mista (metà manzo, metà maiale)
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- ½ - 1 cucchiaino di pepe nero macinato, a piacere
Besciamella
- 1000 g di latte
- 80 g di burro
- 100 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
Assemblare le lasagne
- 250 g di pasta secca, tipo lasagna, circa 12 fogli (10 cm x 20 cm)
- burro, per ungere la teglia e da distribuire sulla superficie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4161 kJ / 994 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 64 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rösti alla bernese
40min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1h 30min
Hot dog alla griglia
Geen beoordelingen
Risotto Cinque P
30min
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Geen beoordelingen
Lasagne
2h
Spaghetti alla carbonara
35 Min
Lasagne al forno
2h 30 min
Gratin di patate
1h 10min
Flammkuchen con patate
1h 30min
Lasagne classiche
2h
Lecca lecca al cioccolato bianco e cocco
Geen beoordelingen