Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di carote a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 70 g di cipolle bianche a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di polpa di agnello magra a cubetti (2 cm x 2 cm)
- 1 foglia di alloro secca o fresca
- 80 g di pomodori ciliegino a metà
- 60 g di olive nere, denocciolate a metà
- 100 g di vino bianco, secco
- 50 g di acqua + q.b.
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 450 g di pasta secca tipo spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2929 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo con asparagi e riso
45p
Purè di patate
45p
Pasta all'uovo
1óra
Riso al pomodoro
30p
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 Std. 30 Min
Minestrone
45p
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35p
Gnocchi di patate
1 godz. 15 min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50p
Linguine alla carbonara di zucchine
Geen beoordelingen
Risotto ai frutti di mare
1 godz. 15 min
Frittata di zucchine
40 min