Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 150 g di farina bianca + q.b. per il piano di lavoro
- 65 g di burro, a pezzi
- 35 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
Ripieno
- 250 g di formaggi a pasta semidura (circa 60 g di ciascuno, per es. Gruviera, Emmental, Appenzeller e Grana Padano)
- 400 g di latte intero
- 100 g di panna
- 40 g di farina bianca
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 30 g di burro
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe
- 4 uova
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1601 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 16.68 g
- Koolhydraten
- 20.16 g
- Vetten
- 26.17 g
- Vezels
- 0.83 g
Alternatieve recepten
Rösti alla bernese
40min
Tiramisù
5 Std. 40 Min
Torta salata con funghi
45 min
Verdure ripiene
1h 20min
Torta estiva allo yogurt
5h 15min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Geen beoordelingen
Salame di cioccolato
3h 15min
Crema al sidro dolce
Geen beoordelingen
Tortiglioni al pollo e olive nere
35 min
Panna cotta
6h 10min
Crostata di cipolle e formaggio
1h 15min
Polpette di carne in salsa di funghi
35 min