Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco
of 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) -
400
g di farina manitoba
of 400 g di farina per pizza - 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 30 g di olive nere, denocciolate
- 30 g di Provolone a pezzi (circa 1-2 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio
- 100 g di pomodori ciliegino, senza semi a metà
- 2 - 3 foglie di basilico, lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di zucchine a pezzi (circa 1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2071 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffins con gocce di cioccolato
1h
Focaccia tramezzino
2 Std. 5 Min
Grittibänz dolci
2 Std. 15 Min
panini al latte
2 Std. 5 Min
Baguette
4h
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Focaccia con salsiccia
2h
Focaccia di verdure
40min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Focaccia di patate
2h 50min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min