Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco
of 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) -
400
g di farina manitoba
of 400 g di farina per pizza - 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 30 g di olive nere, denocciolate
- 30 g di Provolone a pezzi (circa 1-2 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio
- 100 g di pomodori ciliegino, senza semi a metà
- 2 - 3 foglie di basilico, lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di zucchine a pezzi (circa 1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2071 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti milanesini
3h
Stelle alla cannella
1h 30min
Crespelle verdi al formaggio e prosciutto
55 Min
Senape di fichi
1h
Ratatouille
40 min
Bastoncini alle nocciole
1h 50min
Panzerotti alla romana
55 Min
Focaccia di patate
2h 50min
Foresta nera
2h 30min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Cracker al formaggio
2h 30min
Treccia bernese
1h 45min