Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di cipolla bianca a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di crostacei misti (code di gamberi, gamberetti, scampi, cicale di mare...)
- 500 g di molluschi cefalopodi misti puliti, a pezzi (polpo, moscardini, seppie, totani, calamari)
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (alloro, timo, finocchietto), le foglioline lavate e asciugate
- 200 g di pomodori maturi a pezzi
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 100 g di acqua
- 1000 g di molluschi conchigliferi misti puliti (vongole, cozze, fasolari...)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2058 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 63.2 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 23.6 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 Min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Keine Bewertungen
Spaghetti cinesi con verdure e filetto di maiale
50 Min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Zuppa di verdure
25 Min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 Std. 5 Min
Penne alla puttanesca
35 Min
Risotto ai frutti di mare
1 Std. 15 Min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Torta di carote argoviese
2 Std.