Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di vongole fresche, pulite
- 1 pizzico di pepe macinato
- 50 g di vino bianco
-
150
g di brodo di pesce
of 150 g di acqua con 1 cucchiaino di sale - 2 cucchiaini di prezzemolo fresco, tritato, sole le foglioline
- 1 cucchiaino di pangrattato
- ½ cucchiaino di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 980 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 15.85 g
- Koolhydraten
- 9.08 g
- Vetten
- 14.98 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meringhe dell'Emmental
2 Std. 15 Min
Filetto di maiale al forno con riso
1小时 20 分钟
Salsa all'aglio
15min
Insalata di gamberoni alla siciliana
40 Min
Fonduta moitié-moitié
Keine Bewertungen
Zuppa al vino
1 Std.
Insalata di sedano rapa e mele
10min
Trancetti croccanti al cioccolato
Keine Bewertungen
Cozze in salsa di pomodoro piccante
45 Min
Zuppa asiatica vegana con tofu
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 Min
Integratore per le difese immunitarie
5min