Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di vongole fresche, pulite
- 1 pizzico di pepe macinato
- 50 g di vino bianco
-
150
g di brodo di pesce
of 150 g di acqua con 1 cucchiaino di sale - 2 cucchiaini di prezzemolo fresco, tritato, sole le foglioline
- 1 cucchiaino di pangrattato
- ½ cucchiaino di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 980 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 15.85 g
- Koolhydraten
- 9.08 g
- Vetten
- 14.98 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cozze in salsa di pomodoro piccante
45 min
Crocchette di pesce persico
Geen beoordelingen
Insalata di gamberoni alla siciliana
40 min
Parmigiana di melanzane
2sa
Baguette
4h
Mojito
10min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1sa 30 dk
Spaghetti alla carbonara
30 min
Salsa allo yogurt all'albicocca e curry
Geen beoordelingen
Spezzatino di manzo con fagioli e salsa di feta
Geen beoordelingen