Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di vongole fresche, pulite
- 1 pizzico di pepe macinato
- 50 g di vino bianco
-
150
g di brodo di pesce
of 150 g di acqua con 1 cucchiaino di sale - 2 cucchiaini di prezzemolo fresco, tritato, sole le foglioline
- 1 cucchiaino di pangrattato
- ½ cucchiaino di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 980 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 15.85 g
- Koolhydraten
- 9.08 g
- Vetten
- 14.98 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
One-pot pasta alla greca
30min
Tartufi al cioccolato
Geen beoordelingen
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Stufato di manzo con patate e pasta
Geen beoordelingen
Focaccia con pomodori
40min
Café de Paris
30min
Mojito
10 min
Orata al sale
40min
Fonduta moitié-moitié
Geen beoordelingen
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Spiedini di tacchino
1h
Vellutata di funghi champignon
20 min