Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 30 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
2
cucchiaini di lievito secco
of 20 g di lievito fresco, sbriciolato - 400 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 240 g di formaggio a pasta semidura (es. Gouda, Cheddar ecc...)
- 120 g di cipolla rossa, tagliata in quarti
- 200 g di peperone rosso, a pezzi
- 20 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 250 g di passata di pomodoro
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
-
1
cucchiaino di paprica, affumicata
of 1 cucchiaino di paprica dolce - 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 1 cucchiaino di zucchero
- di farina, per il piano di lavoro
- 300 g di spinaci tritati, surgelati, sgocciolati
- 4 uova
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1765 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 39.6 g
- Vetten
- 20.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stufato con patate e champignon
1u.
Manzo alla borgognona
2u.
Spätzli alla crema di verza
Geen beoordelingen
Banana bread con patate dolci
2u.
Risotto al pomodoro con basilico
30min
Vellutata ai funghi selvatici
Geen beoordelingen
Pizza Margherita
2h 10min
Brezel
1h 15 min
Pizza margherita
2h 10min
Fagottini di carne
3u.
Stufato di fagioli con polpette
Geen beoordelingen
Zuppa di lenticchie e fagioli
40min