Apparaten en accessoires
Pane vodese con croce
Voorbereiding. 30min
Totaal 13u. 30min
20 fette
Ingrediënten
Lievitino
-
150 g di farina
-
120 g di acqua
-
1 g di lievito
Impasto
-
400 g di acqua
-
10 g di lievito
-
100 g di farina integrale
-
500 di farina + q.b. per il piano di lavoro e per cospargere
-
10 g di sale
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 fetta
Natrium
195 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
539 kJ /
129 kcal
Vetten
0.4 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Power Smoothie
Geen beoordelingen
Guacamole
1u.
Pane tipo ciabatta
1u. 45min
Pane bigio in casseruola
2u. 25min
Pane al pomodoro e basilico
1u. 45min
Pane tipo ciabatta
1u. 45min
Pane a torciglione veloce
40min
Pane rustico
2u.
Pane veloce
1u. 15min
Pane al latte
2u. 20min
Pane ticinese
1u. 50min
Pane paesano
3u.