Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di formaggio Emmental
- 1000 g di patate a pasta farinosa, sbucciate e a fette (0,5 cm)
- 350 g di latte
- 2 cucchiaini di sale
- 30 g di burro, non salato, morbido
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere (optioneel)
- 3 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 60 g di semi misti, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 184 kJ / 44 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 83.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purea di patate
45 min
Panna montata
10 min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Geen beoordelingen
Risotto alla zucca
35 min
Impasto per pizza
1h
Besciamella
15 Min
Besciamella
15 Min
Pizza frescolina
1 Std. 40 Min
Pizza margherita
2h 10min
Risotto zucca e pancetta
25 min
Cake al limone
1 Std. 5 Min
Purè di patate nature
55min