Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 3 ½ cucchiaini di sale
- 250 g di pasta secca, tipo pipe
- 200 g di formaggio Appenzeller, in Stücken (3 cm)
- 100 g di cetriolini sott'aceto, halbiert
- 150 g di prosciutto cotto a cubetti
- 200 g di pomodori ciliegino, halbiert
- 180 g di yogurt naturale
- 60 g di maionese
- 1 cucchiaio di senape
- 3 cucchiai di olio di colza
- 2 cucchiai di aceto di mele
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2114 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Biscotti milanesini
3h
Spezzatino alla zurighese
50 min
Manzo alla Stroganoff
45 min
Gratin di patate
1h 10min
Torta salata alle verdure
Geen beoordelingen
Cornetti con carne macinata
30 min
Sformato di pasta
50 min
Rösti alla bernese
40 min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Insalata arcobaleno veloce
10min
Riso casimiro
45 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min