Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 180 g di porri, tagliati a metà per il lungo, a pezzi (4 cm)
- 15 g di burro, non salato
- 130 g di farina di mais, bramata (tempo di cottura 40 min.)
- ½ spicchio di aglio, schiacciato
- 500 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 40 g di pancetta a cubetti
- 100 g di castagne congelate, scongelate e tagliate a metà
- 3 cucchiai di acqua
- 2 pizzichi pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2343 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Zuppa d'orzo grigionese
55 Min
Torta di carote argoviese
2j
Risotto ai pomodori con burrata
30 min
Baguette di Quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Spätzle alla grigionese
Geen beoordelingen
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 Min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 Min
Zuppa di porri e formaggio
30 min
Panini del 1° Agosto
1h 10 min
Pane all'aglio
15min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 Min
Insalata di broccoli con pinoli
5 min