Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 180 g di porri, tagliati a metà per il lungo, a pezzi (4 cm)
- 15 g di burro, non salato
- 130 g di farina di mais, bramata (tempo di cottura 40 min.)
- ½ spicchio di aglio, schiacciato
- 500 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 40 g di pancetta a cubetti
- 100 g di castagne congelate, scongelate e tagliate a metà
- 3 cucchiai di acqua
- 2 pizzichi pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2343 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Zuppa di verdure con orzo perlato
1 godz. 15 min
Purea di patate
45 min
Torta di noci engadinese
1 godz. 15 min
Zuppa di zucca
35 min
Crema di castagne con composta di pere e biscotti per le feste
1h
Risotto alla milanese
30 min
Crostata alla pancetta e porri
1h
Riso casimiro
45 min
Zuppa di rape
30 min
Insalata di pasta
35 min
Purea di patate e porri con Brätkügeli
Geen beoordelingen
Zuppa d'orzo grigionese
55 min