Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
-
15
g di lievito fresco
of 2 cucchiaini di lievito secco -
300
g di farina manitoba
of 300 g di farina per pizza - 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 80 g di cipolla a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di peperoni rossi e gialli, a pezzi (3-4 cm)
- 1 cucchiaino di sale, +q.b.
- 130 g di zucchine a fette (5 mm)
- 80 g di melanzane a fette (5 mm)
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi fresca o in scatola
- 100 g di ciliegine di mozzarella ben sgocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3u. 30min
Focaccia alle olive
2 Std. 20 Min
Pizza di patate con verdure
2u.
Pizza ai peperoni
1h 55min
Pizza quattro stagioni
Geen beoordelingen
Pizza alla romana
Geen beoordelingen
Dolcetti con le prugne
Geen beoordelingen
Focaccia di verdure
40min
Pane al pomodoro e basilico
1h 45min
Focaccia al rosmarino
2u. 30min
Polpettine di carne con purea di patate
1u.
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45min