Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
-
15
g di lievito fresco
of 2 cucchiaini di lievito secco -
300
g di farina manitoba
of 300 g di farina per pizza - 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 80 g di cipolla a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di peperoni rossi e gialli, a pezzi (3-4 cm)
- 1 cucchiaino di sale, +q.b.
- 130 g di zucchine a fette (5 mm)
- 80 g di melanzane a fette (5 mm)
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi fresca o in scatola
- 100 g di ciliegine di mozzarella ben sgocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia di ceci saporita
3 Std.
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Pane alle olive
2h 20min
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
Pas d’évaluation
Tumbet (gratin di verdure di Maiorca)
1 Std. 15 Min
Focaccia alle olive
2h 20min
Pane al latte
2h 20min
Pizza Margherita
2 Std.
Flammkuchen con zucca, mele ed erbette tritate
1h 30min
Torta salata con pollo e pere
Pas d’évaluation
Torta salata con funghi
45 Min
Girelle alle verdure
1 Std. 20 Min