Crostata alla pancetta e porri

Crostata alla pancetta e porri

2.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 200 g di farina per pane + q.b. per spianare
  • 100 g di burro non salato, a pezzi + q.b. per imburrare
  • 100 g di quark
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere
  • 1 cucchiaino di sale
Ripieno
  • 200 g di pancetta affumicata a pezzi (3 cm)
  • 400 g di porri a pezzi (3 cm)
  • 2 uova
  • 200 g di panna acida
  • 150 g di quark
  • ¾ di cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 29.5 g
Calorieën 3899 kJ / 936 kcal
Vetten 71 g
Koolhydraten 43 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...