Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 60 g di porro, a pezzi (2 cm)
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
25
g di lievito fresco
of 2 ½ cucchiaini di lievito secco -
250
g di farina manitoba
of 250 g di farina per pizza - 250 g di farina di farro
Farcitura e terminare la preparazione
- 150 g di salame, a fette (3 mm)
- 6 fichi, secchi, in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta ticinese
45 min
Panini Pita
2h
Risotto con carote e endivia belga
40min
panini al latte
2h 5 min.
Insalata di verdure al bicchiere
20 min
Focaccia alle olive
2h 20min
Pane integrale in cassetta
4hod.
Pizza alla farina di farro
Geen beoordelingen
Biscotti secchi al cioccolato
1h 30min
Torta salata di spinaci e pomodorini
1h 45 min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Torta di Zugo al kirsch
4hod.