Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 60 g di porro, a pezzi (2 cm)
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
25
g di lievito fresco
of 2 ½ cucchiaini di lievito secco -
250
g di farina manitoba
of 250 g di farina per pizza - 250 g di farina di farro
Farcitura e terminare la preparazione
- 150 g di salame, a fette (3 mm)
- 6 fichi, secchi, in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tumbet (gratin di verdure di Maiorca)
1 Std. 15 Min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11u.
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane al latte
2u. 20min
Pane paesano
3h
Burro
40min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Risotto alla parmigiana
30min
Pane ticinese
1h 50min
Muffins con gocce di cioccolato
1 Std.