Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di verdure miste (gambi di sedano, carote e cipolle) a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di carne trita di manzo
- 2 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 320 g di pasta secca all'uovo tipo tagliolini
- 60 g di vino bianco, secco
- 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
-
100
g di speck tirolese a cubetti (1-2 cm)
of 100 g di pancetta a cubetti (1-2 cm) - 800 g di zucca gialla decorticata e a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di burro
- 250 g di mozzarella vaccina, a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1811 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30 min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1 Std.
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40 min
Insalata di salsiccia e formaggio
10 Min
Fagotto napoletano
2h 15 min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Pappardelle rucola e ricotta
1 Std.
Calzoni vegetariani
1 Std. 50 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Mississippi Cake chiara
1 Std. 15 Min
Insalata di patate
1 Std. 5 Min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min