Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 60 g di farina
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 200 g di funghi champignon freschi a fette
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1298 kJ / 310.2 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla parmigiana
30 Min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35 min
Purè di patate
45 Min
Polpettone di carne ai funghi
1h 5 min
Coq au vin
2 Std.
Bocconcini di pollo al limone
45 Min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 Min
Linguine alla carbonara di zucchine
Geen beoordelingen
Peperonata all'orientale con funghi
25 Min
Gnocchi Tricolore
35 min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 min
Pasta al tonno e melanzane
30 Min