Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 60 g di farina
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 200 g di funghi champignon freschi a fette
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1298 kJ / 310.2 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petti di pollo alla pizzaiola
55min
Polpette al sugo
45 min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 godz. 30 min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1 godz.
Arrosto di lonza con purè di patate
1 godz. 30 min
Insalata di mare
Geen beoordelingen
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min
Salsa al pomodoro
25 min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Pasta con ajvar e porro
30 min
Petto di pollo con funghi e verdure
1 godz.
Spezzatino alla zurighese
50 Min