Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio, a seconda del gusto personale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 pomodoro ciliegino in quarti
- 20 g di vino bianco, secco
- 500 g di acqua
- 400 - 500 g di patate (3-4 patate) a fette (½ cm) o a pezzi (3-4 cm)
- 2 spigole (300 g ognuna), squamate e eviscerate
- 1 ½ cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1020 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spigole all'acqua pazza
30 min
Pollo al limone
50 menit
Zuppa di pesce misto
40 min
Gattò di patate
1j 30 menit
Polpettone di carne ai funghi
1j 30 menit
Polpette al sugo
45 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1j 30 menit
Seppie con i piselli
40 min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Calzone
2 Std. 50 Min
Tiramisù
5h 40min
Spigola al vapore con salsa al lime
35 Min