Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio, a seconda del gusto personale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 pomodoro ciliegino in quarti
- 20 g di vino bianco, secco
- 500 g di acqua
- 400 - 500 g di patate (3-4 patate) a fette (½ cm) o a pezzi (3-4 cm)
- 2 spigole (300 g ognuna), squamate e eviscerate
- 1 ½ cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1020 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Panna montata
10min
Carciofi alla romana
50min
Spigole all'acqua pazza
30min
Orata al sale
40min
Pasta Choux
2h
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Linguine con scampi al limone
Geen beoordelingen
Orata in crosta di sale
35min
Menu: vellutata di lattuga, spigola e salsa di crescione
Geen beoordelingen
Plumcake all'arancia
1h