Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di costolette di maiale, disossate, a fette (circa 1-2 cm)
- 13 g di sale
- 20 g di zucchero
- 5 g di dado per brodo di carne
- 4 g di pepe nero macinato
-
15
g di vino di riso
of 15 g di vino bianco - 5 g di olio di sesamo
- 5 g di salsa di soia
- 200 g di mozzarella per pizza a pezzi
- 1045 g di acqua
- 200 g di riso basmati
- 4 uova
- 60 g di amido di mais (maizena)
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 4 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori, a pezzi (2 cm)
- 150 g di peperone rosso, pulito e a pezzi (2 cm)
- 150 g di peperone verde, pulito e a pezzi (2 cm)
- 50 g di cipolla, a spicchi
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 20 g di ketchup
- 30 g di amido di mais (maizena), mescolato con 4 cucchiai di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2557.4 kJ / 611.2 kcal
- Eiwitten
- 41.5 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 29.7 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1002.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo Piri Piri con insalata veloce
7 godz. 20 min
Cake Pop mostruose
Nessuna valutazione
Pasta al tonno e melanzane
30 min
Stufato di agnello
50 min
Insalata di pasta con tonno e pesto
30 min
Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry
1h
Brunch inglese (uova, backed beans, spinaci, salsiccia e funghi)
50 min
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1h 45min
Marmor-Gugelhupf (ciambella marmorizzata)
2h
Tiramisù alla crema gianduia
4h 30min
Spaghetti al sugo di polpettine
1h 30min
Pasta alla ionica
30 min