Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di acqua, fino a raggiungere 700 g di liquidi
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta secca tipo penne rigate di ottima qualità
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1945 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce all'aglio e limone
Geen beoordelingen
Condimento allo yogurt
5 min
Tagliatelle ai funghi
1u.
Penne risottate con le cozze
1 Std. 5 Min
Sformato di pasta
50min
Linguine al salmone e vodka
20min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Panna cotta
6 Std. 10 Min
Vongole alla marinara
30min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45min
Pasta al tonno e melanzane
30min
Penne all'arrabbiata
Geen beoordelingen