Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di acqua, fino a raggiungere 700 g di liquidi
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta secca tipo penne rigate di ottima qualità
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1945 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle al prosciutto e piselli
45min
Penne risottate con le cozze
1h 5 min
Tagliatelle ai funghi
1h
Sformato di pasta
50min
Riso al pomodoro one-pot
30min
Maccheroni dell'alpigiano
30min
Linguine con scampi al limone
Geen beoordelingen
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Torta di Pasqua
1hod. 55min
Penne al tonno
35min
Linguine ai gamberoni
30min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40min