Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di acqua, fino a raggiungere 700 g di liquidi
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta secca tipo penne rigate di ottima qualità
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1945 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce misto
40 Min
Salsiccia con salsa alle cipolle e verdure al forno
45 Min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 Min
Involtini di carne con verdure
1 Std.
Pennette allo zafferano e gamberetti
30 Min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 Min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
Geen beoordelingen
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 Min
Lasagne di zucchine e merluzzo
1 Std.
Rigatoni al pesto di zucca e funghi porcini
40 Min
Sugo alla bolognese
3u. 15min
Farfalle al prosciutto e piselli
45 Min