Compatibele versies
Pasta alla genovese con ossobuco alla milanese su fonduta di Parmigiano (di Maurizio Rosazza)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Verdure insaporite
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carota a pezzi
- 130 g di cipolla a pezzi
- 80 g di sedano a pezzi
- 2 ossibuchi di manzo (350 g ciascuno circa)
- olio extravergine di oliva q.b. per rosolare
- 150 g di vino rosso corposo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Ossibuchi
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di paprika dolce
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 300 g di brodo vegetale
- 350 g di pasta secca tipo ziti
Fonduta di Parmigiano
- 150 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti 2 cm
- 5 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di latte intero
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 16847 kJ / 4030 kcal
- Eiwitten
- 230 g
- Koolhydraten
- 334 g
- Vetten
- 194 g
- Verzadigd vet
- 89 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 2606 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastiera
15h
Struffoli
1u.
Struffoli di Natale (TM6)
1u.
Torta Babà napoletana
8 Std.
Ziti con ragù alla napoletana
1u. 30min
Ziti spezzati con ragù genovese
3u.
Migliaccio
1u. 30min
Frittatine di pasta
3u. 30min
Pasta e patate con provola
1u.
Mezze maniche con fagioli e cozze
1u.
Pane rustico ripieno
29 Std.
Pasta e fagioli alla napoletana
40min