Compatibele versies
Pasta alla genovese con ossobuco alla milanese su fonduta di Parmigiano (di Maurizio Rosazza)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Verdure insaporite
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carota a pezzi
- 130 g di cipolla a pezzi
- 80 g di sedano a pezzi
- 2 ossibuchi di manzo (350 g ciascuno circa)
- olio extravergine di oliva q.b. per rosolare
- 150 g di vino rosso corposo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Ossibuchi
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di paprika dolce
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 300 g di brodo vegetale
- 350 g di pasta secca tipo ziti
Fonduta di Parmigiano
- 150 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti 2 cm
- 5 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di latte intero
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 16847 kJ / 4030 kcal
- Eiwitten
- 230 g
- Koolhydraten
- 334 g
- Vetten
- 194 g
- Verzadigd vet
- 89 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 2606 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Frittatine di pasta
3u. 30min
Friselle cozze e polpo
30 min
Pasticcio di maccheroni alla ferrarese
2u. 50min
Lagane e ceci
1h
Pastiera
15h
Mezze maniche con fagioli e cozze
1h
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Graffe di Carnevale
4h
Migliaccio
1h 30min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Casatiello sugna e pepe
2h 30 min