Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 425 g di acqua
- 320 g di farina di semola di grano duro
- 320 g di farina tipo 1
- 2 g di lievito di birra fresco
- 15 g di sale
Friarielli e salsiccia
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia, spellata, a pezzi
- 500 g di friarielli, puliti, a pezzi
- 200 g di mozzarella, a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3882.3 kJ / 928 kcal
- Eiwitten
- 39.1 g
- Koolhydraten
- 126.1 g
- Vetten
- 33.5 g
- Verzadigd vet
- 33.5 g
- Vezels
- 15.4 g
- Natrium
- 2260.5 mg
Alternatieve recepten
Pastiera napoletana
8 Std.
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2 Std.
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Parigina TM6
5 Std. 30 Min
Pizza chiena
5h
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1h
Friarielli e salsiccia
50 min
Pasta patate e provola
55 min
Gattò di patate (TM6)
1h 30 min
Spaghetti alla Nerano
30 min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 min