Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di scalogno
- 1000 g di vongole, pulite
- 400 g di acqua, fino a raggiungere 750 g di liquidi
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di pomodori ciliegino, a metà
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 350 g di pasta secca tipo farfalle di ottima qualità
- 15 g di pinoli interi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Farfalle al prosciutto e piselli
45 min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 Min
Cottura della pasta
25min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 Min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 min
Linguine alla carbonara di zucchine
Geen beoordelingen
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1hod. 30min
Penne al tonno
35 min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35 min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 min