Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 peperone giallo
- 1 peperone verde
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
-
250 - 300
g di pomodori pelati a cubetti (1 cm)
of 250 - 300 g di pomodori perino, tipo San Marzano, a cubetti (1 cm), spellati e senza semi - 40 g di capperi sotto sale, dissalati (precedentemente ammollati in acqua tiepida)
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 320 g di pasta secca tipo spaghettini
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1774 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con salsa al tonno
30 Min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 min
Salmone al forno con pesto aromatico
50min
Insalata di patate
8h 45min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Focaccia con salsiccia
2h
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 Min
Linguine alla carbonara di zucchine
Geen beoordelingen
Penne alla puttanesca
35min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Linguine al salmone e vodka
20 Min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min