Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- olio di oliva q.b.
- 450 g di pasta secca, tipo penne o altri tipi di pasta simili
- 30 g di olio di oliva
- 250 g di cipolle, tagliate in quarti
-
15
g di prezzemolo fresco (circa 20 rametti)
of 15 g di coriandolo fresco (circa 20 rametti) - 340 - 390 g di tonno in scatola, sott'olio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1648 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min
Farfalle al prosciutto e piselli
45 min
Pasta con salsa al tonno
30 min
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Pennette allo zafferano e gamberetti
30 min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40min
Penne alla puttanesca
35 min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Cornetti con carne macinata
30 min