Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di scalogno
- 280 g di salsiccia cruda, spellata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 70 g di funghi misti secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 600 g di acqua
- 350 g di pasta secca, tipo tortiglioni di ottima qualità
- 50 g di panna da cucina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2644 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini all'amatriciana
45 min.
Penne all'arrabbiata
Geen beoordelingen
Insalata di mare
1h 15min
Tagliatelle ai funghi
1h
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min.
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 min.
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 min.
Linguine alla carbonara di zucchine
Geen beoordelingen
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 Min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min.
Bucatini all'amatriciana
45 min.
Spaghetti al sugo di pancetta
35 min.