Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di scalogno
- 280 g di salsiccia cruda, spellata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 70 g di funghi misti secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 600 g di acqua
- 350 g di pasta secca, tipo tortiglioni di ottima qualità
- 50 g di panna da cucina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2644 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia con salsiccia
2 godz.
Spaghetti alla carbonara
35 min
Farfalle al prosciutto e piselli
45 min
Tagliatelle ai funghi
1h
Bucatini all'amatriciana
45 min
Minestrone
45 min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 min
Penne alla puttanesca
35 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Penne al tonno
35 min
Pasta al tonno e melanzane
30 min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min