Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di scalogno
- 280 g di salsiccia cruda, spellata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 70 g di funghi misti secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 600 g di acqua
- 350 g di pasta secca, tipo tortiglioni di ottima qualità
- 50 g di panna da cucina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2644 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti al sugo di pancetta
35 min
Coq au vin
2h
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40 min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1h
Tagliatelle ai funghi
1h
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Penne al tonno
35 min
Farfalle al prosciutto e piselli
45 min
Pasta al pomodoro e spinaci
35 min