Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di acqua
- 20 g di lievito fresco
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di farina
Farcitura
- 50 g di pecorino, a pezzi (3 cm) (opzionale)
- 100 g di scamorza, a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di vino bianco, secco
- 250 g di salsiccia cruda, spellata ed a pezzi (2-3 cm)
- 20 olive verdi, denocciolate
- 1 pomodoro perino, a dadini (1 cm)
- 4 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 tuorlo, sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1983 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di lenticchie
1h 30min
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2 godz. 10 min
Cosce di dama
Geen beoordelingen
Mini calzoni
1 godz. 20 min
Tagliolini alla zucca
1 godz. 20 min
Vulcano al cioccolato e ciliegie
Geen beoordelingen
Fagottini di carne
3h
Empanada di tonno
1h 10min
Pasta al forno sprint
55 min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 min
Rotolo funghi e peperoni
2 godz. 15 min
Brunsli di Basilea
8 Std. 40 Min