Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di speck tirolese, a cubetti o a strisce
- 120 g di piselli surgelati
- 50 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 700 g di acqua
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 350 g di pasta secca, tipo penne (o altra pasta corta)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1929 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 68.9 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Pasta patate e speck
40min
Pasta tonno e olive
35 min
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Penne risottate funghi e speck
40min
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40min
Spaghetti al tonno
40min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 min
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40min