Tagliatelle panna e funghi

Tagliatelle panna e funghi

4.5 70 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

Pasta all'uovo
  • 300 g di farina tipo 00
  • 3 uova
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
Panna e funghi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 450 g di funghi porcini freschi a tocchetti
  • ½ cucchiaino di sale
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 475 mg
Eiwitten 16 g
Calorieën 1972.3 kJ / 471.8 kcal
Vetten 30 g
Vezels 8 g
Verzadigd vet 11.3 g
Koolhydraten 66.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...