Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolle a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (2-3 cm)
- 100 g di salsiccia di maiale a pezzi (2-3 cm)
- 4 costine di maiale di piccole dimensioni
- 2 cucchiaini di concentrato di pomodoro
- 100 g di vino rosso seco
-
400
g di passata di pomodoro
of 400 g di polpa di pomodoro a pezzi - 1 - 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 1 - 2 pizzichi di pepe + q.b.
- 5 - 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 320 g di pasta secca tipo ziti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2627 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta e lenticchie
50 menit
Pasta e piselli
35 Min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 menit
Contorno di friarielli alla napoletana
40 min
Pasta e patate con provola
1j
Pasta patate e provola
55 Min
Struffoli
1j
Mezze maniche con fagioli e cozze
1j
Friarielli e salsiccia
50 menit
Ziti spezzati con ragù genovese
3sa
Casatiello sugna e pepe
2j 30 menit