Ziti con ragù alla napoletana

4.5 69 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di cipolle a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (2-3 cm)
  • 100 g di salsiccia di maiale a pezzi (2-3 cm)
  • 4 costine di maiale di piccole dimensioni
  • 2 cucchiaini di concentrato di pomodoro
  • 100 g di vino rosso seco
  • 400 g di passata di pomodoro
    400 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 1 - 2 cucchiaini di sale + q.b.
  • 1 - 2 pizzichi di pepe + q.b.
  • 5 - 6 foglie di basilico fresco lavate ed asciugate
  • 320 g di pasta secca tipo ziti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 39.5 g
Calorieën 2627 kJ / 628 kcal
Vetten 26 g
Koolhydraten 62.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...